Logo
0 ks
za 0 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
Novinky
06.05.2021
NAŠE CHLOUBA, VÍNO SEGREANTE SYRAH, ZÍSKALO ZLATOU MEDAILI
Rádi bychom se s Vámi podělili o náš úspěch. Sicilské víno Segreante Syrah získalo zlatou medaili na 28. ročníku mezinárodní soutěže vín GRAND PRIX VI... číst celé
15.03.2021
VÍTÁME JARO SE SICILSKÝM VÍNEM GORGHI TONDI A DOPRAVOU ZDARMA
Oslavte s námi Velikonoce v sicilském stylu. Stejně jako v Itálii, i my si dopřáváme přes velikonoční svátky plno specialit, ke kterým nesmí chybět do... číst celé
25.01.2021
VALENTÝNSKÁ NABÍDKA GORGHI TONDI
Pro milovníky sicilských vín z rodinného vinařství GORGHI TONDI jsme připravili výběr „bublinek“ a růžového tichého vína na svátek svatého Valentýna. ... číst celé
Zobrazit všechny novinky
Sledujte nás na sítích

    

 

  1. Úvod
  2. Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely použití funkce Hlídací pes
Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely použití funkce Hlídací pes
  1. Udělujete tímto souhlas ……………..., se sídlem ………………, IČ ………………., zapsaná u ………………… , oddíl …, vložka ….. (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • emailovou adresu
  2. Emailová adresa bude zpracována za účelem:

    • využití funkce Hlídací pes – zaslání e-mailové notifikace, jakmile se změní skladovost / cena zvoleného produktu dle požadovaných preferencí uživatele
  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 180 dní a to za účelem:

    • zaslání e-mailové notifikace, jakmile se změní skladovost / cena zvoleného produktu dle požadovaných preferencí uživatele.
  4. Zpracování osobních údajů je prováděno Správcem osobních údajů, osobní údaje však mohou zpracovávat i tito zpracovatelé:

    • Poskytovatelem služby Eshop-rychle, provozované společností Golemos s.r.o., sídlem Zátkovo nábřeží 448/73, 370 01, České Budějovice
    • Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá.
  5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU.

  6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to zasláním emailu na kontaktní adresu ..……………. s žádostí o odhlášení, nebo kliknutím v obdrženém mailu Hlídacího psa.

  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek odstranění e-mailové adresy z funkce Hlídací pes
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů

Novinky z našeho blogu

Zážitky s vínem
30.09.2020
Zážitky s vínem
Vyberte si také mimo jiné zážitky s vínem či doplňkový sortiment. číst celé
Dárkové poukazy
30.09.2020
Dárkové poukazy
Věnujte svým přátelům a obchodním partnerům dárkový poukaz na víno od GORGHI TONDI. číst celé
Příběh vinařství GORGHI TONDI
30.09.2020
Příběh vinařství GORGHI TONDI
Historie vinařství GORGHI TONDI vychází z příběhu zakladatelky Dory, která byla fascinována jedinečnou atmosférou přírodní rezervace Gorghi Tondi a je... číst celé
Sicilské potěšení do Vašeho e-mailu
Můžete se kdykoli odhlásit. Dostanete od nás aktuální informace, novinky či akční nabídky.
KONTAKTUJTE NÁS

Pokud nejsme v terénu, rádi Vám nejpozději do druhého pracovního dne odpovíme.

info@sicilske-vino.cz 

Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz
Zpracování osobních údajů můžete ovlivnit úpravou svých preferencí ochrany soukromí.