Logo
0 ks
za 0 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
Novinky
25.01.2021
VALENTÝNSKÁ NABÍDKA GORGHI TONDI
Pro milovníky sicilských vín z rodinného vinařství GORGHI TONDI jsme připravili výběr „bublinek“ a růžového tichého vína na svátek svatého Valentýna. ... číst celé
08.01.2021
CELÝ LEDEN DOPRAVA ZDARMA! PŘIVÍTEJTE NOVÝ ROK SE SKLENKOU PLNOU SICILSKÉHO SLUNCE
Rádi bychom Vám popřáli úspěšný a pohodový rok 2021 prožitý ve zdraví. Zpříjemněte si chladné zimní večery červeným vínem, jejichž hrozny vyrůstají v ... číst celé
30.11.2020
DARUJTE VOUCHER NA VÝBORNÁ SICILSKÁ VÍNA
Máme pro Vás další tip na vánoční dárek. Nechte výběr na obdarovaném a objednejte si dárkový poukaz na nákup vínna našem e-shopu. Obdarovaný si tak vy... číst celé
Zobrazit všechny novinky
Sledujte nás na sítích

  1. Úvod
  2. Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely zobrazování marketingových nabídek
Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely zobrazování marketingových nabídek
  1. Udělujete tímto souhlas ……………..., se sídlem ………………, IČ ………………., zapsaná u ………………… , oddíl …, vložka ….. (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • marketingové cookies (anonymní)
    • aktivita uživatele (prohlížené produkty a stránky, nákupní chování)
    • ………….. případně jmenujte další
  2. Výše uvedené osobní údaje budou zpracovány za účelem:

    • marketingového zpracování Vašich nákupních preferencí
    • personalizace (tedy přizpůsobení) obchodních nabídek či kampaní
  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 90 dní a to za účelem:

    • marketingového zpracování vašich nákupních preferencí, pokud tuto dobu neprodloužíte
    • personalizace (tedy přizpůsobení) obchodních nabídek či kampaní, pokud tuto dobu neprodloužíte
  4. Zpracování osobních údajů je prováděno Správcem osobních údajů, osobní údaje však mohou zpracovávat i tito zpracovatelé:

    • Poskytovatelem služby Eshop-rychle, provozované společností Golemos s.r.o., sídlem Zátkovo nábřeží 448/73, 370 01, České Budějovice
    • Poskytovatelem služby Facebook Ads, provozované společností Facebook Inc., sídlem 1601 Willow Road, Menlo Park, CA 94025, USA
    • Poskytovatelem služby Google AdWords, provozované společností Google Inc., sídlem 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, USA
    • Poskytovatelem služby Sklik, provozované společností Seznam a.s., sídlem Radlická 3294/10, 150 00, Praha 5, ČR
    • Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá
  5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU. (Servery na území EU)

  6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to úpravou preferencí ochrany soukromí v patičce webu nebo zasláním emailu.

  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek zabránění spouštění remarketingových kódů reklamních nástrojů a zabránění personalizace obsahu na webových stránkách e-shopu
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů

Novinky z našeho blogu

Zážitky s vínem
30.09.2020
Zážitky s vínem
Vyberte si také mimo jiné zážitky s vínem či doplňkový sortiment. číst celé
Dárkové poukazy
30.09.2020
Dárkové poukazy
Věnujte svým přátelům a obchodním partnerům dárkový poukaz na víno od GORGHI TONDI. číst celé
Příběh vinařství GORGHI TONDI
30.09.2020
Příběh vinařství GORGHI TONDI
Historie vinařství GORGHI TONDI vychází z příběhu zakladatelky Dory, která byla fascinována jedinečnou atmosférou přírodní rezervace Gorghi Tondi a je... číst celé
Sicilské potěšení do Vašeho e-mailu
Můžete se kdykoli odhlásit. Dostanete od nás aktuální informace, novinky či akční nabídky.
KONTAKTUJTE NÁS

Pokud nejsme v terénu, rádi Vám nejpozději do druhého pracovního dne odpovíme.

info@sicilske-vino.cz 

Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz
Zpracování osobních údajů můžete ovlivnit úpravou svých preferencí ochrany soukromí.