Logo
0 ks
za 0 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
Novinky
06.05.2021
NAŠE CHLOUBA, VÍNO SEGREANTE SYRAH, ZÍSKALO ZLATOU MEDAILI
Rádi bychom se s Vámi podělili o náš úspěch. Sicilské víno Segreante Syrah získalo zlatou medaili na 28. ročníku mezinárodní soutěže vín GRAND PRIX VI... číst celé
15.03.2021
VÍTÁME JARO SE SICILSKÝM VÍNEM GORGHI TONDI A DOPRAVOU ZDARMA
Oslavte s námi Velikonoce v sicilském stylu. Stejně jako v Itálii, i my si dopřáváme přes velikonoční svátky plno specialit, ke kterým nesmí chybět do... číst celé
25.01.2021
VALENTÝNSKÁ NABÍDKA GORGHI TONDI
Pro milovníky sicilských vín z rodinného vinařství GORGHI TONDI jsme připravili výběr „bublinek“ a růžového tichého vína na svátek svatého Valentýna. ... číst celé
Zobrazit všechny novinky
Sledujte nás na sítích

    

 

  1. Úvod
  2. Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely zaslání dotazníku zákaznické spokojenosti od Zboží.cz
Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely zaslání dotazníku zákaznické spokojenosti od Zboží.cz
  1. Udělujete tímto souhlas ……………..., se sídlem ………………, IČ ………………., zapsaná u ………………… , oddíl …, vložka ….. (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • emailovou adresu
    • informace o zakoupeném zboží
  2. Výše uvedené osobní údaje budou zpracovány za účelem:

    • zaslání dotazníků pro zjištění zákaznické spokojenosti
  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 60 dní a to za účelem:

    • zaslání dotazníků pro zjištění zákaznické spokojenosti
  4. Ke zpracování těchto osobních údajů Správce využívá tyto Zpracovatele:

    • Poskytovatel služby Zboží.cz, provozované společností Seznam a.s., sídlem Radlická 3294/10, 150 00, Praha 5, ČR
    • Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá
  5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU.

  6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to kliknutím na odkaz pro úpravu preferencí soukromí v dolní části webu, kde lze udělený souhlas e-shopu odvolat. Dále lze vzít souhlas zpět kliknutím na příslušný odkaz v emailu s dotazníkem spokojenosti. V takovém případě se odhlásíte z odběru na straně poskytovatele služby Zboží.cz.

  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek ukončení zasílání dotazníku spokojenosti
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů

Novinky z našeho blogu

Zážitky s vínem
30.09.2020
Zážitky s vínem
Vyberte si také mimo jiné zážitky s vínem či doplňkový sortiment. číst celé
Dárkové poukazy
30.09.2020
Dárkové poukazy
Věnujte svým přátelům a obchodním partnerům dárkový poukaz na víno od GORGHI TONDI. číst celé
Příběh vinařství GORGHI TONDI
30.09.2020
Příběh vinařství GORGHI TONDI
Historie vinařství GORGHI TONDI vychází z příběhu zakladatelky Dory, která byla fascinována jedinečnou atmosférou přírodní rezervace Gorghi Tondi a je... číst celé
Sicilské potěšení do Vašeho e-mailu
Můžete se kdykoli odhlásit. Dostanete od nás aktuální informace, novinky či akční nabídky.
KONTAKTUJTE NÁS

Pokud nejsme v terénu, rádi Vám nejpozději do druhého pracovního dne odpovíme.

info@sicilske-vino.cz 

Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz
Zpracování osobních údajů můžete ovlivnit úpravou svých preferencí ochrany soukromí.